Cum l-am intalnit pe Maestru

2012 DC = 312 Dwapara

Yogananda calatorea cu avionul de pe coasta de est catre Centrul Mama din Los Angeles, California. Inaintea inceperii calatoriei Mama Divina l-a inspirat sa zboare catre Detroit. Desi Yogananda nu stia de ce trebuia sa mearga acolo, el s-a supus dorintei Mamei Divine. Chiar si cand a ajuns in Detroit el inca nu stia de ce se afla acolo asa ca a gasit o carte de telefon si a inceput sa urmareasca cu degetul paginile pana cand a simtit ca trebuie sa se opreasca asupra unui nume.

Numele din cartea de telefon era al unei femei. Yogananda a sunat-o si s-a prezentat. Ea i-a spus ca un domn preda cursuri de Yoga si Filozofie chiar la ea acasa. Yogananda si-a manifestat dorinta de a-l intalni pe acel om.

Era vorba despre Oliver Black. Atunci cand s-au intalnit, dl Black spunea ca a fost ca o “recunoastere instantanee si ceva familiar, de demult”. Urmatoarele doua saptamani le-au petrecut impreuna, timp in care Yogananda l-a invatat foarte multe lucruri printre care si multe Tehnici yoghine de vindecare.

In videoclipul de mai jos Yogacharya Oliver povesteste intalnirea cu Gurul sau, Paramhansa Yogananda:

[vimeo 49061218 w=500&h=350]
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s