Calatoria continua pe Portal Dwapara

rishi-pahar

“Pentru orice lucru este un moment prielnic si timp pentru orice lucru de sub cer. Este un timp ca sa te nasti si un timp ca sa mori, un timp ca sa sadesti si un timp ca sa culegi ceea ce ai sadit. ” (Solomon – Eclesiast)

Yatra este denumirea unei calatorii spirituale (India) pe care pelerinii o fac in mod traditional in mai multe etape ale vietii. Unii o fac in copilarie, altii atunci cand devin maturi si doresc sa dobandeasca favoruri din partea zeilor iar cei mai in varsta pornesc intr-o yatra cand simt ca se apropie de finalul calatoriei in acesta lume. Pe vremuri un pelerinaj in Himalaya, la Gangotri, Uttarkashi sau chiar Gomukh (locul de unde izvoraste Ganga cea sacra) era un “bilet fara intoarcere”. Acei oameni preferau sa-si dedice ultima parte a vietii abandonandu-se la picioarele Divinitatii. Iar un pelerinaj la Gomukh si chiar mai jos, la Gangotri era extrem de dificil chiar si pentru un trup tanar…

Mai exista o categorie de pelerini care de la o varsta incolo aleg sa porneasca intr-o calatorie spirituala continua.

Blogul Dwapara Sat Sangha a reprezentat o etapa in yatra pelerinului Dharmagyan. Stiinta Indiei Antice si Yogananda – Un Avatar in Dwapara Yuga au fost si ele la randul lor, etape anterioare.

Dharmagyan isi continua calatoria pe Portal Dwapara care este mult mai potrivit pentru actuala etapa in care se afla.

Proiectele incepute anterior, precum Autobiografia unui yoghin, Maestrul a spus si multe altele vor fi publicate de acum inainte doar pe Portal Dwapara – Conexiunea cu Era Energiei Divine.

OM GuruDeva OM

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s